Erciyes Anadolu Holding duyurdu: Çalışanlar için

Erciyes Anadolu Holding çalışanlarını düzenleyeceği etkinlikle bir araya getirecek. Çarşamba günü OSB Fuar Alanında düzenlenecek etkinliğe tüm çalışanları davet etti.

TAKİP ET >>

Erciyes Anadolu Holding çalışanları için ‘Yaza Merhaba Şenliği' düzenliyor. 10 Mayıs Çarşamba günü yapılacak organizasyon için yer olarak Organize Sanayi Bölgesi Fuar Alanını belirlendi.

12.00 ila 16.00 saatleri arasında yapılacak organizasyonda çalışanlara döner-ayran ikram edilecek. Organizasyonda Kayseri'nin yerel sanatçılarından Muzaffer Elitaş, Ercan Yıldız, Ayşen Kaya'da sahne alacak. Etkinlikte SOLOTÜRK gösterileri de izlenecek. Etkinlikler sadece bunlarla sınırlı da kalmayacak. Organizasyon farklı birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Bu kapsamda Erciyes Anadolu Holding sosyal medya hesabından bir afiş yayınlayarak tüm çalışanlarını ‘Yaza Merhaba Şenliği'ne davet etti. Tüm Erciyes Anadolu Holding çalışanları için düzenlenecek olan 10 Mayıs Çarşamba Günü OSB Fuar Alanında 12.00 - 16.00 saatleri arasında döner-ayran eşliğinde, yerel sanatçılarımızın sahne alacağı, SOLOTÜRK gösterilerini izleyebileceğimiz ve çeşitli etkinliklerin de olacağı Yaza… pic.twitter.com/0Z6xWKsEPC

Erciyes Anadolu Holding (@erciyesanadolu) May 8, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme