Alparslan Mahallesi'nden fay hattı geçiyor mu? 

Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen, vatandaşların deprem sorularını yanıtlıyor. Bir vatandaş Alparslan Mahallesi'ni sordu. Evsen, nasıl yanıtladı? Alparslan Mahallesi'nden fay hattı geçiyor mu? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde…

Alparslan Mahallesi'nden fay hattı geçiyor mu? 

Kayseri’nin en ünlü mahallelerinden biri olan Alparslan Mahallesinden fay hattı geçiyor mu?

Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen, Alparslan Mahallesi üzerine özel bir çalışma yaptı.

Evsen, mahalle sakinlerinin merak ettiği fay hatları ve zemin özellikleri konusunda detaylı bir inceleme yaparak önemli bilgiler vermeye devam ediyor. Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen, sadece Kayseri’den değil tüm Türkiye’den sosyal medya aracılığıyla sorular meraklı deprem sorularını da yanıtlıyor.

Özellikle deprem riski altındaki bölgelerde vatandaşların güvenliği için önemli bilgiler veren Evsen, bir vatandaşın ‘Merhaba hocam, Alparslan Mahallesi'nin zemini nasıl acaba?’ sorusuna, ‘Alparslan Mahallesi, yumuşak zemin ve kayalık temel özelliklerine sahip’ yanıtını verdi. Evsen’in verdiği bu bilginin yanı sıra paylaştığı fay haritasında Alparslan Mahallesi’nden fay hattının geçmediği göründü. Evsen'in vatandaşların soruları üzerine yaptığı bu önemli çalışmalar, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Alparslan Mahallesi'nden fay hattı geçiyor mu? 

Evsen, Kayseri’nin birçok mahallesine özel çalışmalar sonucu fay haritası çalışmaları yaparak, vatandaşın takdirini kazanmaya devam ediyor.