'Allah seni kahretsin Netenyahu'

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, yaptığı açıklama ile İsrail'e adeta öfke kustu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Allah seni kahretsin Netenyahu'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İsrail ordusu 30 gündür Filistin’i üzerine bomba yağdırıyor. İsrail, Filistin’deki soykırımında hız kesmiyor. 7 Ekim günü başlayan çatışmalar, 30'uncu gününe girerken, bu süreçte Filistin bombardımanlarla adeta yerle bir oldu. Binlerce Filistinlinin hayatını kaybettiği saldırılarda ölenlerin çoğunun ise kadın ve çocuklardan oluşması tepkilerin odağında. İsrail’in hain saldırıları sürerken bir tepkide Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den geldi. 

'Allah seni kahretsin Netenyahu'

Açıklamasına Nazım Hikmet’in “Çalıyorum kapınızı, teyze, amca, bir imza ver. Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler .” dizeleri ile başlayan CEO Ertekin üzüntü ve öfkesini şu sözlerle dile getirdi; “Nazım’ın dediği gibi Filistin deki çocukların istediği de yaşıtları gibi bombalanma, ölme korkusu olmadan oynamak, şeker yemek, o kadar. Filistin’de her gün onlarca çocuk ve bebek İsrail Terör Örgütü tarafından katlediliyor. Her bir bebeğin şehit edilmesi ana babanın yüreğine düşen ateş, kor. Empati bile yaparken irkileceğimiz çok büyük acı. Küçücük bir alanda, gaddar celladınızın hastane, okul, ibadethane demeksizin canının istediği her yeri bombaladığı ve kaçabilecek, çocuklarınızı daha korunaklı bir yere götürme imkanınızın olmadığı bir açmaz. Su yok, elektrik yok, ilaç yok, gıda yok. Yok yok yok. Evet acıları çok büyük ama acılarından daha da büyük imanları var. O imanın hürmetine Allah seni kahretsin Netenyahu”