Ali Çamlı'nın hedefinde o futbolcu var

Kayserispor'da devre arasında kiralanan Mehdi Bourabia, performansıyla büyülüyor. Başkan Ali Çamlı, Ali Karimi'den sonra Faslı oyuncunun da önümüzdeki sezon Sarı-Kırmızılı forma giymesi için kolları sıvadı. Mehdi Bourabia, Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında son derece etkili bir oyun çıkarmıştı. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde....

Ali Çamlı'nın hedefinde o futbolcu var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Mehdisi büyük beğeni topluyor.

Kayserispor’un devre arasında Frosinone’dan kiraladığı Mehdi Bourabia, performansıyla takıma büyük katkı sağlıyor. 2018-19 futbol sezonunda Konyaspor’da da forma giyen Mehdi, takıma ayrı bir ahenk getirdi. Yüksek teknik kapasitesi ve akıl dolu futboluyla maçı her iki yönlü oynayabilen Faslı, Başakşehir FK maçında da döktürdü.

Ali Çamlı'nın hedefinde o futbolcu var

Oldukça basit oynayarak takımı olumlu yönlendiren Mehdi, hem defans hem de ofansta farkını hissettiriyor. Ali Çamlı liderliğindeki Sarı-Kırmızılı yönetim, Mehdi Bourabia’nın bonservisini almak için kolları sıvadı. Kayserispor'da kiralık olarak forma giyen Faslının da Kayseri'yi ve Kayserispor'u çok sevdiği, kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediği gelen bilgiler arasında yer aldı. Kayserispor, geçtiğimiz hafta sonu Ali Karimi ile sözleşme uzatmıştı. İran'lı da kendisini 3 yıl daha Kayserisporlu yapan imzayı atmıştı. 

Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında 90 dakika ter döken Mehdi, spor otoriterleri tarafından tam not aldı.