VAR yankıları devam ediyor! Eski hakemden çarpıcı bir yorum daha geldi!

Kayserispor'un, Başakşehir FK'yı 3-2 mağlup ettiği maçın son dakikasında VAR, hakem Oğuzhan Çakır'ın verdiği kararlar gündemini koruyor. Eski hakem Deniz Ateş Bitnel, sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama daha yaptı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

VAR yankıları devam ediyor! Eski hakemden çarpıcı bir yorum daha geldi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un, Başakşehir’i 3-2 mağlup etmesinin ardından VAR kararları halen konuşuluyor.

Eski hakem Deniz Ateş Bitnel’den bir yorum daha geldi. Bitnel, maç bitiminde X hesabından, ‘Kayserispor'u son dakika yiyeceklerdi!!! Penaltı ile alakası yok pozisyonun...!!! İlahi adalet...’ yorumu yapmıştı.

VAR yankıları devam ediyor! Eski hakemden çarpıcı bir yorum daha geldi!

VAR açıklamalarına devam etti

Bitnel, sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama daha yaptı. Eski FİFA Hakemi Bitnel, bu kez de aynı maçla alakalı olarak, ‘Yorum yapmayı bilmeyen VAR, birde hakemi yanlış yönlendiriyor!!!’ ifadelerini kullandı.

'İnsanlar öncesini merak ediyor'

Maç bitiminde ‘VAR kayıtlarını merak ediyorum’ diyen Bitnel, ‘TFF nin açıkladığı, VAR kayıtlarını dinledim. İnsanlar öncesini merak ediyor. Bunlar algı ile günü kurtarıyor!!!’ diye çarpıcı bir açıklama daha yaptı. TFF'nin VAR kayıtlarını açıklamasıyla birlikte maçın hakemi Oğuzhan Çakır'ın verdiği penaltı kararı uzur bir süre konuşulacağa benziyor. Maç öncesinde Kayserispor taraftarları, VAR hakeminin Serkan Tokat olarak açıklanmasının ardından endişelerini sosyal medya hesaplarından dile getirmişti.