Akşener açıkladı! İYİ Parti seçime gidiyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim sonuçlarının ardından kamuoyunun karşısına çıktı. Akşener seçimli olağanüstü genel kurula gideceklerini açıkladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Akşener açıkladı! İYİ Parti seçime gidiyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim sonuçlarının ardından kamuoyunun karşısına çıktı. Bsın toplantısı düzenleyen Akşener, konuşmasında seçimleri kazanan İYİ Partİli Belediye Başkanlarını ve parti teşkilatlarını çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

Sandığa katılım düşük, bu görmezden gelinemez

Akşener, 'Geride bıraktığımız seçimlerle birlikte milletimizin iki yumruk arasına sıkıştırılmaktan ne kadar yorulduğunu görmüş olduk. Milletin sandığa katılım oranındaki düşüşü hiç kimse görmezden gelemez. Vatandaş tepkisini sandığa gitmeyerek gösterdi' diye konuştu.

Tencere her iktidarı sallar

AK Parti'nin yıllardır yanlış politikalar ortaya koyduğunu savunan Akşener, 'Milletimiz adaletsizliklere artık yeter dedi. Biz defalarda iktidarı uyardık, milletin sabrını taşırma dedik. Tencere her iktidarı sallar dedik. Her defasında sayın Erdoğan'a çağrı yaptık ama kendisi bu çağrılarımızı dinlemedi. Umarız bundan sonra çağrılarımızın arkasında sadece milletin olduğunu anlar. Umarız ki tüm Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olur' diye konuştu.

İYİ Parti'de seçim kararı

Akşener, konuşmasında seçimli genel kurula gideceklerini de açıkladı. Akşener,  'İYİ Parti olarak seçim sonuçlarına ilişkin elbette bizler de öz eleştirilerimizi yapacacağız. Milletin bize verdiği mesaj ve belirlediği yol doğrultusunda gerekli adımları atacağız. En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız' dedi.