İşte Yeşilhisar'ın kazananı

Kıyasıya bir rekabetin olduğu Yeşilhisar ilçesinde sayımlar tamamlandı. Resmi olmayan verilere göre Yeşilhisar belediye başkanı belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İşte Yeşilhisar'ın kazananı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi tamamlandı. Seçmen sandık başına giderek tercihini yaptı. Kayseri’nin özellikle ilçelerinde kıyasıya bir mücadelenin olduğu görüldü. Bu çerçevede Yeşilhisar ilçesinde Cumhur İttifakı’nın adayı Halit Taşyapan ile İYİ Parti’nin adayı Salih Karagöz arasındaki yarış görülmeye değerdi. 

İki partinin ön plana çıktığı ilçede oylar yeniden sayılma kararı alındı ve sayma işlemleri sabah saatlerinde sonlandı. Buna göre mevcut Başkan ve Cumhur İttifakı’nın adayı Halit Taşyapan resmi olmayan verilere göre 14 oy farkla rakibini geride bırakarak seçimi kazandı. 

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeniden seçilen Taşyapan’ı tebrik etti. Özsoy, “Bayar Özsoy: Yeşilhisar İlçe Seçim Kurulunun yapmış olduğu incelemeler doğrultusunda; Yeşilhisar Belediye Başkanlığına yeniden Halit Taşyapan Başkanımız seçilmiştir. İlçemize, şehrimize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Bir paylaşım da AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’den geldi. Üzüm, “Hayırlı olsun Yeşilhisar. Yeşilhisar ilçemizde tekrarlanarak bu sabahın ilk saatlerine kadar süren seçim sayımlarının tamamlanması sonucunda yeniden Cumhur İttifakı diyerek Belediye Başkanımız Halit Taşyapan’a güvenini bir kez daha tazeleyen hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. 
 

İşte Yeşilhisar'ın kazananı