Akar'dan bayram ziyaretleri

TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kurban Bayramı ziyaretlerine erken başladı. Akar, bakın nereleri ziyaret etti? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Akar'dan bayram ziyaretleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı için sayılı günler bitti. Bayramlaşmalar başladı. AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’da arife günü itibari ile bayram ziyaretlerini gerçekleştirdi. Bu kapsamda Milletvekili Akar’ın ilk durağı Develi oldu. Ziyaretinde Akar’a Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da eşlik etti. 

Develi’de vatandaşla bayramlaşan Akar’ın bir sonraki durağı Hacılar ilçesi oldu. Akar, Hacılar’da hem vatandaş hem de AK Parti Hacılar ilçe teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

Akar daha sonra Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı bayramlaşma törenine katıldı. Burada konuşan Akar, herkese iyi bayramlar diledi. 

Akar, daha son Bakan Özhaseki, Vali Gökmen Çiçek ve il protokolü ile birlikte Türkiye Harp Malulü ve Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ndeki bayramlaşma programlarına katıldı. Oradan İl Emniyet Müdürlüğü bayramlaşma törenine de katılan Akar, huzurevi sakinleri ile de buluştu. 

Akar son olarak, Kayseri Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programlarına katılarak, hemşehrileri, il yöneticileri ve teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı.
Diğer yandan Akar, bayram namazını Hunat Camii’nde kıldı. Burada da protokol ve vatandaşla bayramlaştı.