AK Partili vekil o paylaşımını sildi!

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, sosyal medya hesabından tepki toplayan paylaşımını kaldırdı...

AK Partili vekil o paylaşımını sildi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis'in, sosyal medya hesabından yaşlı bir çift ile olan fotoğrafını paylaşarak, “Güzelköy'lü amcam, emekli maaşları yüksek yaşlılara daha az verin diyor” şeklindeki paylaşımı tepkileri beraberinde getirmişti.
Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Gesi, Güzelköy Mahallesi’nde Bazı ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, yaptığı paylaşım ile tepki topladı. Nergis, sosyal medya paylaşımında  şu ifadeleri kullanmıştı: Güzelköy’lü amcam, "emekli maaşları yüksek yaşlılara daha az verin" diyor… Nergis’in bu paylaşımı tepkileri beraberinde getirdi. Özellikle muhalefetten sert tepki gelirken, bazı vatandaşlar da Nergis’in bu yöndeki paylaşımına yönelik olarak, "Dalga mı geçiyorsunuz" şeklinde yorumda bulunmuştu.
AK Partili vekil o paylaşımını sildi!
TWİTTER’DAN SİLDİ
Nergis, tepki toplayan 19 Eylül tarihli bu paylaşımını Twitter hesabından kaldırdı. Nergis’in takip edenler tepki toplayan paylaşımın görünmediğini belirtti. 
AK Partili vekil o paylaşımını sildi!

CHP'li Özgür Özel'den, AK Partili Nergis'e: Bir amca dedi diye, bir milyon amcayı çıldırtmanın bir manası var mı? Haberin detayları için TIKLAYIN