AK Partili vekil bu kez de buna kafayı taktı! Harekete geçiyor

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, bu kez de akaryakıt istasyonlarında bulunan lastik basınç ölçüm cihazlarına kafayı taktı. Milletvekili Çopuroğlu, bu konuda yaşanan mağduriyetlerin ardından harekete geçti. Peki ne yapacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili vekil bu kez de buna kafayı taktı! Harekete geçiyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, dikkat çeken girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Sorunların çözümü için birerbir Bakanları ziyaret eden ve ilgili birimlere de yaşaman sıkıntıları anında ileten Çopuroğlu, hazırladığı kanun teklifleri ile de sorunlara çözüm arıyor. 

Bir süre önce yaşanan acı olaylarla gündeme gelen yivsiz (pompalı) tüfeklerin satışının zorlaştırılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yasa teklifi girişimi başta olmak üzere kentin sorunlarını Bakanlara ziyaretleri ile yerinde iletmeyle de gündeme gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, bu kez de akaryakıt istasyonlarındaki lastik basınç ölçüm cihazlarına kafayı taktı. 

AK Partili vekil bu kez de buna kafayı taktı! Harekete geçiyor

Bu sefer ki gündemi!

AK Partili vekil Çopuroğlu, konuyla ilgili çalışma başlattığını duyurdu. Milletvekili Çopuroğlu, 'Bu sefer ki gündemimiz akaryakıt istasyonlarındaki çalışmayan lastik basınç ölçüm cihazları!' ifadelerini kullandı. Vekilin, bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu oldu. 

AK Partili vekil bu kez de buna kafayı taktı! Harekete geçiyor

Şikayetler artınca

AK Partili vekilin akaryakıt istasyonlarında bulunan ve çalışmayan ölçüm cihazları ile ilgili olarak vatandalardan da gelen şikayetleri, ilgili birimlere ilettiği ve denetimlerim sıklaştırılıp, vatandaşın bu konuda mağdur edilmemesini istediği ifade edildi. Bu konuda girişimlerde de bulunan vekilin, ilgili birimlerin gündemine konuyu taşıdığı öğrenildi.