Kar açıklaması: Gelirse mutlu olacağız...

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Kazım Karabekir pazar yerini ziyaret etti. Başkan Pazar yerinde çeşitli açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kar açıklaması: Gelirse mutlu olacağız...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Kazım Karabekir pazar yerini ziyaret etti. Başkan Pazar yerinde çeşitli açıklamalarda bulundu. Başkan Palancıoğlu Kayseri'de rüzgarın başladığını, yağmur ve kar gelirse de mutlu olacağını açıkladı. Başkan Palancıoğlu tüm Kayseri halkını Kazım Karabekir pazar yerine davet etti.

Kar açıklaması: Gelirse mutlu olacağız...

Başkan Palancıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Cümleten Selamün Aleyküm rüzgar başladı, inşallah yağmur da gelirse, kar da gelirse mutlu olacağız. Allah inşallah rahmetini, bereketini göndersin. Şu anda Kazım Karabekir’deyiz kentsel dönüşüm projemiz tamamlandı, şuanda da yeni açtığımız meyve sebze pazarındayız. Burası hakikaten çok güzel oldu. Buranın özelliği pazarcılarımızın büyük bir çoğunluğu biz kendileri ile anlaştık kendiniz seçerek alabiliyorsunuz. Biz de şuanda Pazar yerinde alışveriş yapıyoruz. Allah birliğimizi daim etsin. Pazar yerleri artık hem daha ucuz hem daha kaliteli. Kazım Karabekir Meyve Sebze pazarına alışverişe hepinizi bekliyorum. Burası her Salı açık olacak. Hayırlı olsun."