AK Partili isimler gece yarısı buluştu! İşte nedeni...

AK Parti İl Başkanlığı gece yarısı yapılan buluşma dikkat çekti. Milletvekilleri, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları, il başkanı ev sahipliğinde buluştu.

AK Parti Kayseri’de gece saatlerinde yapılan buluşma dikkat çekti. Yapılan buluşmada neler konuşulduğu merak konusu oldu. 

Milletvekilleri ve başkanlar buluştu

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Hüseyin Okandan ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan katıldı.  

Toplantıda neler konuşuldu? 

Toplantıda, şehrin geleceğine yön verecek projeler ve planlanan çalışmalar kapsamlı bir şekilde ele alındı. Ortak akıl ve istişare kültürü çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıda, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik de görüş alışverişinde bulunuldu. 

İl Başkanı Okandan’dan açıklama geldi

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan İl Başkanı Hüseyin Okandan, “Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve merkez ilçe belediye başkanlarımızla İl Başkanlığımızda bir araya geldik. Gece geç saatlere kadar Kayseri’mizi konuştuk, istişare ettik, değerlendirmelerde bulunduk. Bizim gündemimiz her zaman Kayseri, bizim işimiz her zaman hizmet. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” ifadelerini kullandı. 

Ataş: Kayseri üzerine uzun uzun konuştuk

Toplantıya ilişkin bir açıklamada Milletvekili Dursun Ataş'tan geldi. Kayseri üzerine uzun uzun konuştuklarını söyleyen Milletvekili Ataş, “Her alanda daha güçlü bir Kayseri hedefiyle şehrimizin ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, hemşehrilerimizin  taleplerini çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi.