AK Partili Başkan haftaya 'adaylık tıraşı' ile başladı!

AK Parti'de gözler belediye başkan adaylarına çevrildi. Ayın 15'in de Kayseri'de bu konunun netleşmesi bekleniyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, haftaya 'Başkan tıraşı' ile başladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili Başkan haftaya 'adaylık tıraşı' ile başladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de gözler Ocak 15'e çevrildi. Dün partide bazı illerin belediye başkanları açıklandı. Gözler bu kez de ikinci toplantıya çevrildi. Ankara'da 15 Ocak 2024 tarinde yapılması planlanan toplantı öncesi mevcut belediye başkanlarını da heyecan sardı. Kayseri'de hangi başkanların yeniden aday gösterileceği hangilerin de değişim yaşanacağı merak konusu oldu. Bu konuda yeniden aday gösterilmesine kesin gözüyle bakıulan isimler arasında yer alan Yhayalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, haftaya tıraşla başladı. Başkanın bu pozu, "Başkandan adaylık pozu" dedirtti. 

AK Partili Başkan haftaya 'adaylık tıraşı' ile başladı! Başkan'dan berber koltuklu poz

Yahyalı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Sn. Esat Öztürk sabah mesaisine Çağlar Erkek Kuaförünü ziyaret ederek başladı. Başkan Öztürk, Tüm esnaf kardeşlerimize, Rabbim bereketli işler versin. Kazasız belasız huzur içinde bir hafta dilerim diye konuştu" mesajı paylaşıldı. 

AK Partili Başkan haftaya 'adaylık tıraşı' ile başladı! Başkan'dan berber koltuklu poz

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk''ün, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesaj  'adaylık ilanı' gibi algılanmıştı. Öztürk, "Hizmetlerle dolu 2023 yılını geride bırakırken, ilçemiz adına birçok önemli çalışmayı hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah 2024 yılında da bu başarılı çalışmalarımızı sürdürecek ve ilçemizi modern bir şehre dönüştürecek başarılı adımları hep birlikte atacağız. Yahyalı’yı hak ettiği yere taşıyacağız." yönünde ifadeler kullanmıştı.