AK Parti Milletvekili Tamer: Bizim orada 'cücükleri güzün sayarlar' Doktorlar şu an mutluluk içerisinde!

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, sağlıkta yaşanan tartışmalara değindi. Muhalefeti eleştiren Tamer, doktorlarla ilgili yaptığı açıklamayla da dikkat çekti.

AK Parti Milletvekili Tamer: Bizim orada 'cücükleri güzün sayarlar' Doktorlar şu an mutluluk içerisinde!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Melikgazi Belediyesi ile hayırsever işbirliğiyle Esentepe Mahallesi'nde yapılacak olan Nurettin-Naciye Setenci Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreninde konuştu. Hayırseverlere teşekkür eden Tamer, “Mustafa Başkana da teşekkür ediyorum. Hem Talas hem de Melikgazi’de 17 sağlık merkezini yapmış olacak bu merkez ile birlikte. Kayseri bu anlamda Türkiye ortalamasının üzeride” dedi.
Konuşmasında doktorlarla ilgili de açıklamalar yapan Milletvekili Tamer, AK Parti olarak sağlıkta dönüşüm ve reformlar yaptıklarını dile getirdi.
GELİŞMİŞ ÜLKELER, PATIR PATIR DÖKÜLDÜ! TÜRKİYE’DE DÜNYA LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YAPMIŞ OLDUĞU,  AŞKIM DEDİĞİ ŞEHİR HASTANELERİ İLE PANDEMİ DÖNEMİNİ SIKINTISIZ ATLATTI
“Doktorların hakkı ödenmez” diyen ve pandemi sürecine dikkat çeken Tamer, pandemide gelişmiş ülkelerin patır patır döküldüğünü, ancak Türkiye’nin bu süreci Şehir Hastaneleri ile sıkıntısız atlattığını savundu. Tamer, “Bir pandemi dönemi geçirdik. Gelişmiş ülkeler, patır patır döküldüler, hastaları dışarıda, sedyede kaldı. Cenazelerini bile belediyeler topladı. Türkiye’de dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu,  aşkım dediği, gururla ifade ettiğimiz şehir hastanelerini hizmete soktuğumuzdan dolayı pandemi dönemini sıkıntısız atlattık. Buradan hayatını kaybeden doktorlarımızı da saygıyla anıyorum. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.
HEM MAAŞINIZI HEM DE İTİBARINIZI SİZLERE TESLİM ETMİŞ OLDUK. DOKTORLAR ŞU AN MUTLU
Doktorlarla ilgili Meclis’te yaşanan tartışmalara da değinen AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, “O dönem ben, bizim orda ‘cücükleri güzün sayarlar’ demiştim. Güzün görelim demiştim. Şu an itibariyle o gün geldi.  Değerli doktor arkadaşlar, sizlerin emeklerinizi her zaman bildik, onlara saygı duyduk. Hem maaşınızı hem de itibarınızı sizlere teslim etmiş olduk. Doktorlar şu an mutlu” ifadelerini kullandı. 
BİZİM ORADA “CÜCÜKLERİ GÜZÜN SAYARLAR’ DEMİŞTİM. GÜZÜN GÖRELİM DEMİŞTİM. ŞU AN İTİBARİYLE O GÜN GELDİ
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, şunları söyledi:  Muhalefet biliyorsunuz doktorlarla ilgili çok farklı şekilde ifade etmeye çalıştı. İnkar ettiler. Doktorlar bizim canımız ciğerimiz, baş tacımız demiştim. Aralık ayında çıkardığımız doktorların iyileşmesi ile ilgili anlamsız bir şekilde propaganda yapmaya başladılar, devam etmişlerdi. Meclis kapanmadan önce doktorların maaşlarının iyileştirilmesi için bir kanun teklifi vermiştim. Allah’a şükür şu anda görüyoruz ki hepsi çok memnun hepsi son derece sevgiyle ve mutluluk içerisinde görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Buradan onlara bir cevap olarak söylüyorum; değerli doktor arkadaşlar, sizlerin emeklerinizi her zaman bildik, onlara saygı duyduk.  Hem maaşınızı hem de itibarınızı sizlere teslim etmiş olduk. O zaman bazı eksiklikler nedeniyle kanun teklifini geri çekmiştik. O zaman 5 bin lirayı söylüyorlardı. Ben de onlara kürsünden Kayseri tabiriyle şunu söylemiştim; bakın arkadaşlar ‘bizim orada cücükleri güzün sayarlar’ demiştim. Güzün görelim demiştim. Şu an itibariyle o gün geldi.  Hepsine Allah razı olsun diyorum, hepsine güle güle harcasın diyorum.
TEMEL ATMA PROGRAMINDA YAPILAN AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 
AK Parti Milletvekili Tamer: Bizim orda 'cücükleri güzün sayarlar' Doktorlar şu an mutlu!