AK Parti Milletvekili Tamer: Avrupa sıkıntı içerisinde, Türkiye sağlık, refahın içinde! Her yer parasız…

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, 'Pandemi döneminde tüm dünya dökülürken, Türkiye'de bir hasta dışarıda kalmadı. Hala bugün dahi. Bakın şu an Avrupa tamamen sıkıntı içerisinde Türkiye yine refah içerisinde' dedi.

AK Parti Milletvekili Tamer: Avrupa sıkıntı içerisinde, Türkiye sağlık, refahın içinde! Her yer parasız…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Muhalefetin “Kamu yatırımlarında Kayseri’nin hak ettiği payı alamadığına” yönelik eleştirilerine tepki gösteren AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, “Kayseri, 50 milyon TL’lik, Kayseri yatırım almış. Daha ne olacak? Nasıl Kayseri yatırım almamış. Hızlı tren…Onun da ihalesi yapıldı. O da gelecek. Ne söyleyecekler bunlar?” şeklinde konuştu. 
"BUNLARI SÖYLEMEK AĞIRIMA GİDİYOR..."
TV Kayseri’de katıldığı programda muhalefetin Şehir Hastanelerini de eleştirdiğini belirten AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, “Şehir Hastanesi uzak dediler, şehir hastanesini eleştirdiler. Pandemi döneminde tüm dünya dökülürken, Türkiye’de bir hasta dışarıda kalmadı. Hala bugün dahi. Bakın şu an Avrupa tamamen sıkıntı içerisinde. Türkiye yine refah içerisinde. Bu sağlık refahın içinde. İnsanlar, gittiğin her yer parasız. Gittiğin kullandığın… Telefon açıyorsun, ambulans geliyor seni götürüyor. Yurt dışında hastalanıyorsun Covid’den uçak ambulansı seni alıyor. 65 bin kişiyi  bu iki yıl içerisinde Türkiye’ye taşımışız. Böyle bir ülke, böyle bir imkanı sunan ülkeye iktidar olma hırsıyla bunları söylemek ağırıma gidiyor” dedi. Tamer, CHP Milletvekili Çetin Arık'a tepki göstererek, "Kayseri'yi kötülüyor" ifadelerini kullandı.