Böhürler: Oy küsmesi yok! 'Artık oy vermem' diyen seçmenle karşılaşmadım!

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Ayşe Böhürler, sahada yaptıkları çalışmalarda oy küsmesi gibi bir durumla karşılaşmadıklarını savundu. Böhürler, 'Oy vermem, artık oy vermem diyen bir seçmenle karşılaşmadım' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Böhürler: Oy küsmesi yok! 'Artık oy vermem' diyen seçmenle karşılaşmadım!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Ayşe Böhürler, katıldığı televizyon programında sahada yaptıkları çalışmalarda oy küsmesi gibi bir durumla karşılaşmadıklarını savundu. Böhürler, “Oy vermem, artık oy vermem diyen bir seçmenle karşılaşmadım” dedi.
Katıldığı televizyon programında yaptıkları çalışmaları anlatan AK Parti Milletvekili adayı Ayşe Böhürler, “Kayseri’de 8 milletvekili hedefliyoruz en az” diye konuştu.
MHP’NİN  SADECE ONA OY VEREN KEMİK BİR KİTLESİ VAR! OY KÜSMESİ VEYA VAZ GEÇTİK VERECEĞİZ, VERMEYECEĞİZ DİYEN BİR KADRO GÖRMÜYORUZ
MHP’nin ayrı liste ile seçime girmesinin, ortak aday çıkarmamasının AK Parti oy oranlarını etkileyip etkilemeyeceği yönündeki soruya da yanıt veren Böhürler, “Sahada MHP’nin en güçlü olduğu illerden birisi Kayseri. Sahada buna dair bir gözlemimiz yok. MHP’nin çünkü sadece ona oy veren kemik bir kitlesi var. O kitle her zaman belli oranda bir oy ve milletvekili çıkarıyor Kayseri’den. Sahada böyle bundan dolayı oy küsmesi veya vaz geçtik vereceğiz, vermeyeceğiz diyen bir kadro görmüyoruz” dedi.
AK Parti Milletvekili adayı Böhürler: Oy küsmesi yok! 'Artık oy vermem' diyen seçmenle karşılaşmadım!
OY VERMEM, ARTIK OY VERMEM DİYEN BİR SEÇMENLE KARŞILAŞMADIM
AK Parti’ye yönelik olarak, “Oy vermem, artık oy vermem diyen bir seçmenle karşılaşmadım” diyen Böhürler, “Pahalılıktan şikayet eden seçmenimiz var, haklı. Sonunda dönüyor diyor ki bunu düzeltecekolan Cumhurbaşkanı Erdoğan diyor. Anketlerde bunu gösteriyor. Bunun karşısında da çok büyük tepkiyle karşılamıyoruz. Kayseri de dolaşıyorum esnafla işler nasıl diyoruz, ‘işler iyi’ diyorlar.  Ramazandan dolayı biraz düştü diyorlar, ama sonuçta geldiği yer çözerse Cumhurbaşkanımız çözer diyorlar. Bu güvenin dışında çok da bir şeyle karşılaşmadık” şeklinde konuştu.
KAYSERİLİ SUCUK VE PASTIRMA YİYEBİLİYOR MU?
Böhürler, ‘Kayserili eskisi kadar pastırma-sucuk yiyebiliyor mu?’ sorusuna, “Pastırma fiyatları yüksek ben de bunu söyleyebilirim” yanıtını verdi. 
AK Parti Milletvekili adayı Böhürler: Oy küsmesi yok! 'Artık oy vermem' diyen seçmenle karşılaşmadım!