AK Parti Kayseri Milletvekilinin 1 dakikayla sınavı! Onu daha önce hiç böyle görmediniz!

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, Meclis'te konuştu. Özsoy, kimlere teşekkür etti, Kayseri ile ilgili neler söyledi? Diğer yandan Özsoy'un, 1 dakikayla ilk sınavı da dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti Kayseri Milletvekilinin 1 dakikayla sınavı! Onu daha önce hiç böyle görmediniz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuştu. Özsoy, Meclis’te yaptığı konuşmayı süresinde tamamlayamadı. Bir dakikalık konuşma süresi AK Partili vekili zorladı. Hal böyle olunca Özsoy’un Kayseri ile ilgili sözleri de yarım kaldı ve cümle tamamlanamadan mikrofon kapatıldı. Bazı vekillerin konuşma süreleri nedeniyle hızlı konuşma dersi almayı düşündükleri de zaman zaman gündeme gelmişti.

AK Parti Kayseri Milletvekilinin 1 dakikayla sınavı! Onu daha önce hiç böyle hızlı görmediniz!

Sakin vekilin 1 dakikayla mücadelesi

Çiçeği burnunda yeni vekil Özsoy da Meclis’te bu yönde sıkıntı yaşadı ve konuşmasını verilen sürede tamamlayamadı ve cümle yarım kaldı. Özsoy’un konuşma yaparken, bilinen sakin tavrı ve konuşma tarzının aksine bir dakikaya yetişebilmek için hızlı konuşma denemesi ve bu uğurda harcadığı çaba da dikkat çekti. Özsoy, sosyal medya hesabından yarım kalan konuşmasının sonunu paylaşmadı ama yarım kalan konuşma Meclis tutanaklarında yer aldı. 

AK Parti Kayseri Milletvekilinin 1 dakikayla sınavı! Onu daha önce hiç böyle hızlı görmediniz!

İşte bir dakikaya sığmayan o konuşma

Peki, Meclis’te AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy ne söyledi? İşte Özsoy’un yarım kalan, sonunu getiremediği 1 dakika konuşma sınavındaki o sözleri; Yeni Türkiye huzurunda, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tam bağımsız bir Türkiye için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz’ diyen Özsoy, ‘Ticaret ve sanayi şehri Kayseri’mizi kültür, turizm ve tarım şehri yapmak için var gücüyle çalışan bakanlarımıza, milletvekillerimize, Valimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla beraber 16 ilçe belediye başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Yeni Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcında ilimize kazandırılan 1 milyon 260 bin metrekare alana sahip Türkiye'nin en büyük millet bahçesi olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, havaalanı ek terminal binası, yeni yapılan raylı sistem hatlarının ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Buraların yapımında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. 6 bin yıllık tarihî Kültepe Kaniş Karum Ören Yeri, Soğanlı ve Erdemli vadileri, Sultansazlığı Millî Parkı, Kapuzbaşı Şelaleleri, Erciyes Kayak Merkezi… (Mikrofon otomatik cihaz tarafından kapatıldı)