AK Parti Kayseri'de, yeni Grup Başkanvekili sessizliği! Özhaseki ve Tamer dışında ses çıkmadı…

AK Parti Kayseri cephesinin yeni Grup Başkanvekili Özlem Zengin sessizliği dikkat çekti... Daha önceki 'Affını isteme' süreçlerinde art arda mesaj atan isimler, şu ana kadar sessiz kaldı.

AK Parti Kayseri'de, yeni Grup Başkanvekili sessizliği! Özhaseki ve Tamer dışında ses çıkmadı…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet’i, Harf Devrimi'ni hedef aldığı belirtilen ve "Cumhuriyet; bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi hasılı bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir" sözleriyle tepkileri beraberinde getiren Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ünal’a, Cumhur İttfiakı ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yanı sıra muhalefetten de art arda tepki gelmişti. 
AK Parti Kayseri'de, yeni Grup Başkanvekili sessizliği! Özhaseki dışında ses çıkmadı…
AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın kapalı oturumunda, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın görevden affını istemesiyle boşalan AK Parti Grup Başkanvekilliğine Tokat Milletvekili Özlem Zengin seçildi. Zengin, Ünal'dan görevi devraldı...

ÖZHASEKİ VE TAMER DIŞINDA TEBRİK MESAJI ATAN ÇIKMADI!
Bu yöndeki eleştirilerin ardından Ünal, partideki Grup Başkanvekilliği görevinden “Affımı istiyorum” diyerek, istifa etti. Ünal’dan boşalan Grup Başkanvekilliği görevine ise Tokat Milletvekili Özlem Zengin getirildi. Zengin’in göreve getirilmesinin ardından AK Parti Kayseri cephesinden aradan geçen zamana rağmen Özhaseki ve Milletvekili İsmail Tamer dışında herhangi bir tebrik mesajlarının atılmaması dikkat çekti. 
ÖZHASEKİ, OLAYDAN BİR GÜN SONRA MESAJ ATTI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, yaşanan bu yöndeki gelişmenin ertesi günü yani 1 Kasım’da sosyal medya hesabından Ünal’a teşekkür etti, Zengin’e de başarı dileklerini iletti. Özhaseki, şu ifadeleri kullandı: AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden affını isteyen Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal'a hizmetleri için teşekkür ediyor, AK Parti Grup Başkanvekilliği görevine aday gösterilen Özlem Zengin’e hayırlı olmasını diliyorum.
AK Parti Kayseri'de, yeni Grup Başkanvekili sessizliği! Özhaseki ve Tamer dışında ses çıkmadı…TAMER, ÜNAL’I ANMADI ZENGİN’E BAŞARILAR DİLEDİ…
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de olayın yaşandığı gün mesaj paylaştı. Mesajında Mahit Ünal’a yer vermeyen Tamer, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Grup Başkanvekilliği görevini üstlenen Milletvekilimiz Sayın Özlem Zengin Hanımefendi'yi tebrik eder, görevlerinde muvaffakiyetler dilerim” ifadelerini kullandı. 
AK Parti Kayseri'de, yeni Grup Başkanvekili sessizliği! Özhaseki ve Tamer dışında ses çıkmadı…
ÖNCEKİ GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİNİN AKSİNE BU KEZ SESSİZ KALDILAR…
Özhaseki ve Tamer’in dışında şu ana kadar AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Milletvekilleri; İsmail Emrah Karayel, Hülya Nergis, Taner Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere partinin önde gelen isimlerinin, partinin önceki “Affını isteme” gelişmelerin aksine Özlem Zengin konusunda sessiz kalmaları dikkat çekti.
AK Parti Kayseri'de, yeni Grup Başkanvekili sessizliği! Özhaseki ve Tamer dışında ses çıkmadı…