AK Parti İl Başkanı kimin başvuru dosyasını teslim etti?

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, 31 Mart seçimleri öncesinde başvuru evrakını seçim kuruluna teslim etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti İl Başkanı kimin başvuru dosyasını teslim etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerlere yönelik başvuru evrakını teslim etti. 

AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç'ın evraklarını teslim eden Üzüm,' Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’ın adaylık evraklarını Seçim İşleri Başkanımız Av. Ebru Ünal ile birlikte İl Seçim Kuruluna teslim ettik. Hayırlı olsun inşaAllah' dedi.

Başkan Büyükkılıç da bu gelişmenin ardından Üzüm'e teşekkür etti. Büyükkılıç, 'İl Başkanımız Fatih Üzüm nezdinde tüm teşkilat mensuplarımıza ve hemşehrilerime teşekkür ederim. Birlikte Güçlüyüz. Her şey Kayseri için' dedi. 

Diğer yandan Belediye Meclis Üyesi adaylarının belirlenmesine yönelik de çalışmalar sürüyor. Hafta sonu genel merkez yöneticilerinin katılımıyla mülakat yapılmıştı. Meclis üyesi aday listesinin de teslim edilmesi bekleniyor.

AK Parti İl Başkanı kimin evraklarını teslim etti?