Ceo Ertekin duyurdu: Yardım meleği Bellona'nın reklam yüzü oldu

Erciyes Anadolu Holding Ceo'su Alparslan Baki Ertekin, 6 Şubat Depremlerinde 10 akrabasını kaybeden, depremin yaralarını sarmak için çırpınan yardım meleğinin Holding'in markalarından Bellona'nın yeni reklam yüzü olduğunu duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Ceo Ertekin duyurdu: Yardım meleği Bellona'nın reklam yüzü oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

6 Şubat depremleri büyük acıların yaşanmasına neden olurken, farklı isimler, farklı hikayelerle Türkiye’nin karşısına çıktı. Bunlardan biri de Hataylı Karsu Dönmez’di.

Ceo Ertekin duyurdu: Yardım meleği Bellona'nın reklam yüzü oldu

Hollanda’da yaşayan ve depremde ailesinden 10 kişiyi kaybeden Karsu, Hollanda'da büyük bir yardım kampanyasına öncülük ederek, 88 milyon euro toplanmasına vesile olmuştu. Bu isim artık Kayseri’nin önemli markalarından biri olan Bellona’nın yeni reklam yüzü… Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alparslan Baki Ertekin, yaptığı paylaşımda “Karsu... Bellona Mobilya’nın önümüzdeki 2 yıl boyunca yeni reklam yüzü olacak. Karsu ile yolumuz asrın felaketi Maraş/Antakya depreminde kesişti. Avrupa bayilerimiz Avrupa’nın tüm şehirlerinde yardım organizasyonları yaparken Karsu da Hollanda’da bir yandan deprem bölgesi için canla başla yardım topluyor bir yandan da memleketi Hatay’ın Karsu köyünde depremzede hemşehrilerinin yaralarını sarmaya çalışıyordu. Yardım gecesinde toplanan yardım miktarının fazlalığı dolayısıyla sevinçten göz yaşı dökerken de piyano başında ‘Neredesin Sen’ diye ağıt yakarken de çok samimi, içten, ve doğaldı. Karsu gittiği her yerde ‘İyi ki varsın yanımda!’ dedirtiyordu, bugün reklam yüzü olduğu Bellona’nın mutlu müşterilerine  ‘İyi ki Varsın Yanımda’’ dedirttiği gibi...” ifadelerine yer verdi.