AK Parti'de termosa devam!

AK Parti'de il yönetimi haftalık olağan toplantı için bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu da katıldı. Toplantıda ortaya çıkan termoslu fotoğraf dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'de termosa devam!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de termoslu toplantılar devam ediyor. Yönetim kurulu toplantılarında termosta çay geleneği dikkat çekiyor.  Bir süre önce açıklanan tasarruf tedbirlerinden önce de devam eden termosta çay uygulaması yine dikkatlerden kaçmadı.  Çaydan, doğalgazdan, zamandan, personelden 'tasarruf' dedirten uygulama bir kez daha objektiflere yansıdı.

Termoslu tasarruf

Diğer yönetim kurulu toplantılarında olduğu gibi termoslar yine iş başındaydı. Hem bir kaç kez çay demleme ihtiyacını ortadan kaldıran, çayı sıcak tutma konusunda da tasarruf sağlayan, hem de birden fazla kişiye, aynı anda sıcak çay servisi yapılmasına olanak sağlayarak, zamandan ve personelden de tasarruf sağlayan termoslar, masalarda yine göze çarptı. 2 litrelik olduğu görülen termosların her biri 20 bardak çay kapasitesine sahip. 

AK Parti'de termosa devam!

Toplantı var gelirsen, çay var içersen

AK Parti'deki haftalık olağan toplantılarda ortaya çıkan bu termoslu tablo, aynı zamanda parti içinde toplantıya katılmak isteyen vekiller ya da Belediye başkanları için de 'Toplantı var gelirsen, termosta çay var içersen' dedirtiyor. AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısıyla ilgili olarak 'Toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah'  açıklaması yaptı. 

AK Parti'de termosa devam!

'Termoslu toplantıya' Çopuroğlu da katıldı 

Diğer yandan AK Parti'de haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısına Milletvekili Şaban Çopuroğlu da katıldı. 

AK Parti'de termosa devam!

Teşkilatı yakından tanıyan aynı zamanda partide bir dönem İl Başkanlığı görevinde de bulunan Çopuroğlu, toplantı vesilesiyle partililerle görüş alışverişinde bulundu ve gündemdeki konuları masaya yatırdı. 

AK Parti'de termosa devam!