AK Parti'de önemli gelişme!

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde bir kez daha başvuru süresi uzatıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'de önemli gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda belediye başkan aday adayı başvuruları tamamlandı. Aday adayları sonuçları beklemeye başlarken vatandaşlar ise aday olarak kimlerin gösterip gösterilmeyeceğini heyecanla bekliyor.

31 Mart 2024 yılında yapılması planlanan yerel seçimler için partilerde hazırlıklar sürerken AK Parti’den önemli bir açıklama geldi. AK Parti’de Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurularının uzatıldığı açıklandı. 3 Aralık (bugün) bitmesi beklenen başvurular için yeni tarih 5 Ocak 2024 olarak açıklandı. Yani Belediye Meclis Üyesi aday adayları başvurularını 5 Ocak 2024 tarihine kadar yapabilecek.

Konuya ilişkin AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’ndan da açıklama geldi. Açıklamada, “Belediye Meclis Üyesi aday adayı başvuru süresi uzatıldı! Başvurularınızı 5 Ocak 2024 tarihine kadar AK Parti İl Başkanlığımızdan gerçekleştirebilirsiniz.” denildi.