Kayserispor soyunma odasına hırsız girince oyuncular ne der?

Kayserispor soyunma odasına hırsız girince oyuncular ne der? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor soyunma odasına hırsız girince oyuncular ne der?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ünlü oyuncu Metin Pıhlıs Youtube üzerinde yayınlanan "Soğuk Savaş" isimli yarışma programında sorduğu soru ile yüzleri güldürdü. Yarışmada iki kişi karşılıklı oturarak birbirlerine soru soruyor ve gülen kişi kaybederek yerini bir sonraki yarışmacıya devrediyor. Yarışmaya katılan Pıhlıs'ın, soğuk savaş ekibinde yer alan Berk Sevgi'ye yönelttiği soru karşısında Sevgi gülerek elendi. Soru: Kayserispor soyunma odasına hırsız girince oyuncular ne der? Berk Sevgi: Ne der? Metin Pıhlıs: Dieogo 'Biseswar'

Yarışmaya ait bu kesiti İnstagram üzerinden paylaşan "Kayserispor.fans" adlı hesabın Diego Biseswar paylaşımı kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılandı ve çokça yorum aldı.

Gelen yorumlardan bazıları ise şu şekilde; "Ah lan 2012'de doğum günümde kayseri parka arkadaşımla eğlenmeye gitmiştim orda karşılaştık, o zaman tuşlu telefonla fotoğraf çekilmiştik arkadaşlarıma gösterip hava atardım vay be.", "Vay be bir gün Bisesvar gol atınca stadda çok sevinmiştim ilk kez stada gitmiştim.", "Bende forması var."

Diego Biseswar kimdir?

Wikipedia'ya göre, Diego Biseswar (d. 8 Mart 1988 Amsterdam), orta sahada görev yapan Hollandalı aslen Surinamlı millî futbolcu. Super League ekiplerinden PAOK'ta forma giyiyor.  Ajax ve Feyenoord gibi kulüplerin altyapısında yetiştikten sonra profesyonel futbol kariyerine de Feyenoord'da başladı. Feyenoord'da 88 maça çıkıp 11 gol attı. Bu süreçte, Heracles Almelo ve BV De Graafschap kulüplerine kiralandı. 20 Aralık 2011'de Kayserispor ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kayserispor'daki ilk sezonunda 12 lig maçında 4 gol kaydetti. 2012-2016 yılları arasında Kayserispor'da 116 maça çıkan Diego Biseswar toplamda 18 gol kaydetti.

Kayserispor soyunma odasında hırsız girince oyuncular ne der?