AK Parti'de art arda istifalar…

AK Parti'de dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Milletvekili aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte istifalar gelmeye başladı. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir ile Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan görevlerinden istifa etti.

AK Parti'de art arda istifalar…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Milletvekili aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte istifalar gelmeye başladı. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir ile Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan görevlerinden istifa etti.
AK Parti’de Milletvekili aday adaylığı konusunda başvurular dün itibariyle başladı ve 16 Mart’ta sona erecek. Başvurular il başkanlığına yapılacak. Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından 14 Mayıs’ta yapılacak 28’inci dönem milletvekili aday adaylığı için de dikkat çeken isimler görevlerinden istifa etmeye başladı. AK Parti’de gözler İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’na çevrilmişken, yönetimden de ilk istifalar gelmeye başladı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir’in yanı sıra 2018 yılından bugüne Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan da milletvekili aday adayı olabilmek için görevlerinden ayrıldı.
AK Parti'de art arda istifalar…AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir de milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı...

OKANDAN: ADAY ADAYLIK SÜRECİ SEBEBİ İLE AYRILMA KARARI ALMIŞ BULUNUYORUM
Konuyla ilgili açıklama yapan Hüseyin Okandan, “Uzun yıllardır AK Parti Kayseri gençlik kolları ve AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı olarak büyük bir şeref ve onurla  görev yaptığım partimden milletvekili aday adaylık süreci sebebi ile ayrılma kararı almış bulunuyorum.  15.03.2023 tarihinde AK Parti Kayseri İl Başkanlığı toplantı salonunda, mahalle başkanlarımızla birlikte basın açıklaması akabinde milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunacağım” dedi.
AK Parti'de art arda istifalar…