Adem Çak'tan Erciyes 38 FK camiasına birlik çağrısı

Mersin İdman Yurdu engelini geriden gelip 2-1'lik skorla aşan Erciyes 38 FK'da zafer sevinci yaşanıyor. Adem Çak, galibiyeti taraftara armağan etti.

Erciyes 38 FK, 12 Eylül Cumartesi günü sahasında ağırladığı Mersin İdman Yurdu’nu 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Erciyes 38 FK Teknik Direktörü Adem Çak, oyuncularını ve taraftarları tebrik etti.

‘Geriye düşsek de oyundan kopmadık’

Saha içerisindeki mücadeleden memnuniyetini dile getiren Adem Çak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İlk düdükten son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayan oyuncularımı yürekten kutluyorum. Maç içerisinde geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık, karakterimizi ortaya koyduk ve son ana kadar galibiyete inandık. Bu mücadele ve kazanma arzusu bizim için çok değerli."

Yönetime teşekkür ve birlik mesajı

Takıma verilen desteklerin önemine vurgu yapan Çak, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Bu süreçte takımımızın her zaman yanında olan Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy'a ve Kulüp Başkanımız Sayın Latif Ersoy'a teşekkür ediyorum. Verdikleri destek ve duydukları güven bizler için büyük bir motivasyon kaynağı. Erciyes 38 FK'nın hedefleri doğrultusunda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

‘Bu galibiyet tribünde bizlere inanan taraftarımızındır’

Evlerinde oynadıkları ilk maçta taraftarların büyük güç kattığını belirten teknik adam, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Son olarak, evimizde oynadığımız ilk maçta bizleri yalnız bırakmayan büyük Erciyes 38 FK taraftarımıza teşekkür ediyorum. Maç boyunca verdikleri destekle takımımıza güç kattılar. Bu galibiyet; sahada mücadele eden oyuncularımız kadar, tribünde bizlere inanan taraftarımızındır. Birlikte daha güçlüyüz."