Adaylık başvurusunu yapan Aytekin, Bahçeli ile görüştü!

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin daha önce Diyarbakır'da görevlendirdiği Kayserili iş insanı Abdulkadir Aytekin, Kayseri'den milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aytekin, 'Dün nerdeysek bugün de bir ömür de davanın emrindeyiz' ifadelerini kullandı.

Adaylık başvurusunu yapan Aytekin, Bahçeli ile görüştü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP)  iş insanı Abdulkadir Aytekin, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Ankara’da başvurusunu yapan Aytekin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de bir süre görüştü. 
Aytekin, MHP’de dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli, Aytekin’i, 2018 seçimlerinde Diyarbakır’da görevlendirmişti.
Adaylık başvurusunu yapan Aytekin, Bahçeli ile görüştü!
MHP Kayseri Milletvekili aday adayı Abdulkadir Aytekin, Diyarbakır’da MHP’den Milletvekili adayı gösterilmişti. “Dün nerdeysek bugün de bir ömür de davanın emrinde” diyen Aytekin, “Bitmeyen sevdayla 28.Dönem Milletvekili seçimleri için adaylık başvurumu yapıp Sayın Genel Başkanımı ziyaret ettim” mesajı paylaştı. MHP’de verilen her görevi yerine getiren Aytekin’in bu dönemde aday gösterilmesi bekleniyor.