Adalet için aynı şemsiye altında buluştuk...

CHP'li Aşkın Genç ile Saadet Partili Mahmut Arıkan'dan Millet İttifakı pozu: Birleşe birleşe kazanacağız.

Adalet için aynı şemsiye altında buluştuk...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili adayları; Aşkın Genç ve Mahmut Arıkan seçim çalışmalarını sürdürüyor. İkili şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geliyor, aynı zamanda projelerini anlatıyor. 

'Adalet için aynı şemsiye altında buluştuk...'

CHP listesinden Milletvekili adayı gösterilen ve aynı zamanda Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı olarak da görev yapan Arıkan ile CHP 'li Aşkın Genç arasında ortaya çıkan dostluk ve uyum ise dikkat çekiyor. İkilinin çalışmaları sırasında sık sık bir araya gelmesi, seçim çalışması yapması dikkat çeken görüntüleri de beraberinde getiriyor. 
Seçim çalışmaları sırasında yağmura yakalanan ve ıslanmamak için aynı şemsiye altında buluşan Genç ve Arıkan'ın, bu  yöndeki fotoğrafı dikkat çekti. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi genel cerrahi bölümü ziyareti sırasında çekilen fotoğrafla ilgili paylaşım yapan Milletvekili adayı Aşkın Genç, "Kayseri Hakkını alacak" paylaşımı yaptı. 
ARIKAN: AYNI ŞEMSİYE ALTINDA BİRARAYA GELDİK! BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ 
Bazı sosyal medya kullanıcıları Millet İttifakının sık sık kullandığı "Birleşe birleşe kazanacağız" sloganına atıfta bulunarak, yorumlar yaparken, fotoğrafı paylaşan Arıkan ise 
"Adalet, huzur, barış ve ekonomik özgürlük için aynı şemsiye altında bir araya geldik.
Birleşe Birleşe Kazanacağız" ifadelerini kullandı.

'Adalet için aynı şemsiye altında buluştuk...'

Diğer yandan Arıkan, Sivas Caddesinde Aşkın Genç'in seçim afişlerini asan ekibe de yardım etmiş ve bu görüntüyle de dikkat çekmişti. Genç, Arıkan' a teşekkür ederek, "Güzel günlere az kaldı sayın vekilim. Teşekkür ederim" paylaşımı yapmıştı.

'Adalet için aynı şemsiye altında buluştuk...'