AK Parti Milletvekili adayı 'Kayseri'yi talep etmiş miydiniz?' sorusuna: Yok, hayır…

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Ayşe Böhürler, Olay Türk TV'de konuştu. Böhürler, adaylık süreci ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

AK Parti Milletvekili adayı 'Kayseri'yi talep etmiş miydiniz?' sorusuna: Yok, hayır…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Ayşe Böhürler, Olay Türk TV'de Yüz Yüze seçim özel programında konuştu. 

AK Parti’nin Kayseri’de oluşturduğu vekil listesine değinen Böhürler, “Başlangıçtan itibaren bu konuda bir sistematiğimiz var. illerde bir temayül yoklaması yapıyoruz. Bu da bizim için bir referans kaynağı. Adayların kendi mülakatları var. Her zaman mülakatımız oluyor. Adayları yüz yüze tanımak istiyoruz. Herkes kendi notunu ve kanaatini bildiriyor. Baştan itibaren nitelikli adayı önemsiyorduk. Verdiğimiz kararlarda hata ettiğimiz zamanlarda oluyor. Yerel daha farklı işler ve talepler istiyor. Yerelden başlıyoruz. Mesela Trabzon’da seçiyorsak oranın kültürüne uyumuna bakıyoruz. Belediye başkanlarında da şehre katacağı vizyona bakıyoruz. Vekilde temsili nasıl, ona bakıyoruz. Şehrini parlamentoda temsil edebilecek mi sorunu bizim için önemlidir. Çok kişisel değerlendirmelerden kaçınırız. Benim adaylığımı Cumhurbaşkanımız takdir etti. Bunla şeref ve onur duydum. Kuruluştan itibaren Cumhurbaşkanımız kadın siyasetçiler olarak bizim arkamızda çok durmuştur ve önümüzü açmıştır. Kayseri’de güçlü ve medeniyeti temsil eden bir şehir. Güçlü şehirlerde kadın adayların yükselmesi ve kabulü daha kolay” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili adayı 'Kayseri'yi talep etmiş miydiniz?' sorusuna: Yok, hayır…BÖHÜRLER: BEN KAYSERİ’Yİ TALEP ETMEDİM!
Böhürler'in, programda "Kayseri’yi talep etmiş miydiniz?” sorusunaü, "Yok, hayır" yanıtı vermesi dikkat çekti. Böhürler, bu yöndeki soruya "Cumhurbaşkanımız böyle takdir etti. Bundan da şeref ve onur duyduk. Bu bizim için bir temsiliyet görevdir” yanıtını verdi. 
AK Parti Milletvekili adayı 'Kayseri'yi talep etmiş miydiniz?' sorusuna: Yok, hayır…
“KAYSERİ’DE EV TUTTUM”
Vekillerin temsil ettikleri şehirlerde bilinmesi gerektiğini kaydeden AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Ayşe Böhürler, Kayseri'de ev tuttuğunu da ifade etti. Böhürler, “Parti yöneticisi olarak şimdiye kadar milletvekillerimizden mutlaka şehrinizde bulunun, yaşayın ve o şehrin içinden sizin varlığınız hissedilsin. O yüzden illaki Kayseri’de bulunmak ve yaşamak şart. Kayseri’den ev tuttum. Ankara görevi illaki olacak ama burada bulunmak şart. Bu bizim için bir ilkedir. Başkasına söylediğim şeyi bende mutlaka yaparım. Şehrin iç dinamikleri var. Bu dinamikleri yaşamak için şehri teneffüs etmek, birlikte yaşamak gerekiyor. Bu olmadan olmaz” dedi.

AK Parti Milletvekili adayı 'Kayseri'yi talep etmiş miydiniz?' sorusuna: Yok, hayır…

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AYŞE BÖHÜRLER'İN OLAY TÜRK TV'DE KATILDIĞI YÜZ YÜZE SEÇİM ÖZEL'İ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN