Adalet Bakanı açıkladı: Kayseri gibi olabilir...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan Kayseri Sanayisine övgü... Adalet Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da yerel kanalların ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Adalet Bakanı açıkladı: Kayseri gibi olabilir...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Adalet Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da yerel kanalların ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'ya yatırım yapmak isteyenlere çağrıda bulunarak, “Bu kararlılığı herkes görecek. Buraya Şanlıurfalılara ekmek ve aş verecek iş alanı açacak olanlar başımızın tacı ama bizi oyalayacak Şanlıurfa'yı aldatacak olanlarla ilgili de çok net söylüyorum, bu konularda tavrımız net olacaktır” dedi.
Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da yerel kanalların ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Şanlıurfalıların hakkını korumak için gereğini yapacağını belirten Bozdağ, iş alanlarının ve imkanlarının da genişleteceğini kaydetti. Yatırımlara önem vereceklerini açıklayan Bakan Bozdağ, "Şanlıurfa sanayi, Antep gibi Kayseri gibi çok güçlü olabilir. Çünkü burada iş ahlakı var, çok genç dinamik nüfus var, iyi bir eğitim var. Yeni dönemde biz bu iyinin önünü açacak ve Şanlıurfa'da istihdamı arttıran adımlar olacağı gibi kamu yatırımlarıyla da biz buna öncülük edeceğiz” diye konuştu.