60'a yakın akademisyen Türkiye'nin dört bir yanından Kayseri'ye geldi! İşte nedeni...

Çeşitli alanlarda araştırma ve inceleme yapmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından Kayseri'ye gelen 60'e yakın akademisyen Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında buluştu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
60'a yakın akademisyen Türkiye'nin dört bir yanından Kayseri'ye geldi! İşte nedeni...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’ye gelen 60’e yakın akademisyen Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında buluştu. Buluşma kapsamında Oda konferans salonunda Prof. Dr. Göksel Yücel tarafından “Geçmişte ve Günümüzde Enflasyon Muhasebesi” semineri verildi. Seminere Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yedikaya ile yönetim kurulu üyeleri, 60’e yakın akademisyen, meslek mensupları ve misafirler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya enflasyonun ekonomik istikrarı ve finansal süreçleri etkileyen önemli bir faktör olduğunu belirterek “Bu seminer, hem akademisyenlerimiz hem de mali müşavirlerimiz için enflasyon muhasebesinin karmaşıklığını anlama ve ele alma fırsatı sunuyor. Geçmişte ve günümüzde muhasebe enflasyonun muhasebe üzerindeki etkilerini ele alacak olan 60’a yakın akademisyen, bu seminerde Türkiye’nin her yerinde Kayseri’de bulunan firmalarımızla ilgili analizler yaparak, meslektaşlarımıza faydalı bilgiler verecekler” dedi.

'Enflasyonun 50. Yılındayız'

Seminer öncesi salona hitap eden Prof. Dr. Göksel Yücel oda başkanına ve yönetimine teşekkür ederek, Kayseri’de şirketleri gezerek incelemeler yapacaklarını ifade etti. Prof. Dr. Yücel enflasyonun 50. Yılında olduğumuzu belirterek enflasyonun tanımını yaptı ve öneminden bahsetti.