6 mahalle ile ilgili dikkat çeken gelişme! 12 bin hektarlık alanda yapılacak

Devlet Su İşleri (DSİ) 12'nci Bölge Müdürlüğü 6 mahalle ile ilgili harekete geçti. Yetkililer mahalle sakinleri ile bir araya geldi ve olacakları anlattı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

6 mahalle ile ilgili dikkat çeken gelişme! 12 bin hektarlık alanda yapılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Felahiye ilçesinde yer alan 6 mahallede ne çalışması yapılacak? 12.000 hektarlık alanda yapılacak çalışmayla ilgili olarak yetkililer vatandaşları bilgilendirdi. Devlet Su İşleri (DSİ) 12’nci Bölge Müdürlüğü Felahiye ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 
6 mahalle ile ilgili dikkat çeken gelişme! 12.000 hektarlık alanda yapılacak
BAŞKAN DA KATILDI
Bir süre önce yapılan toplantıya Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun da katıldı.
DSİ Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan “Kayseri Felahiye Arazi Toplulaştırma ve TIGH “ projesi işinde uygulama sahasında bulunan çiftçiler ile toplulaştırma bilgilendirme toplantısında proje hakkında katılımcılara bilgi verildi.
6 mahalle ile ilgili dikkat çeken gelişme! 12.000 hektarlık alanda yapılacak
6 MAHALLEYİ KAPSIYOR
Toplantıya ayrıca Arazi Toplulaştırma Şube Müdürlüğü ekipleri, İlgili köy muhtarları ve çiftçiler katıldı.  DSİ’den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada “Kayseri Felahiye Arazi Toplulaştırma ve TIGH projesi kapsamında Felahiye İlçesinde bulunan 6 adet Mahalleyi içine alan 12.000 hektarlık alanda Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri yapılacak” denildi. 
6 mahalle ile ilgili dikkat çeken gelişme! 12.000 hektarlık alanda yapılacak6 mahalle ile ilgili dikkat çeken gelişme! 12.000 hektarlık alanda yapılacak