3 sıvı organomineral gübresi daha tescillendi

Kayseri Şeker Fabrikası KAP üzerinden yaptığı özel durum açıklaması ile geliştirdiği sıvı gübrelerin tescillendiğini duyurdu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

3 sıvı organomineral gübresi daha tescillendi

Borsa İstanbul’da işlem gören Kayseri Şeker Fabrikası KAP üzerinden yaptığı özel durum açıklaması ile Ar-Ge merkezi tarafından tarımda sürdürülebilirliği sağlamak için geliştirdiği 3 adet sıvı gübrenin Kasım ayı itibariyle T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tescil edildiğini açıkladı.
Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde; “Şirketimizin Ar-Ge Merkezi araştırmacıları tarafından tarımın sürdürülebilirliğini sağlamak üzere geliştirilen 3 adet (Agropan DEPAR, Agropan BenZn ve Agropan BULUT) sıvı organomineral gübre, 2023 Kasım ayı itibariyle T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tescil edilmiştir. Alınan bu 3 tescil ile birlikte toplam 7 adet tescilli sıvı organomineral gübrenin üretimi şirketimiz bünyesindeki pilot üretim tesisinde gerçekleştirilmektedir. Şirketimiz tarafından piyasaya yeni sürülecek ürünün içsel bilgi olduğu ve özel durum açıklamasına konu edilmesinin uygun olacağı değerlendirilmekte olup mevcut durumda satışlara etkisi öngörülememektedir.”
Kayseri Şeker Fabrikası’nın KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ