CHP Lideri Özgür Özel'den Kayseri paylaşımı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) bir süre önce değişim çağrısı yapan ve bu nedenle partiden istifa eden Meclis Üyeleri partiye geri döndü. CHP Lideri Özgür Özel, bu yönde Kayseri paylaşımı ile dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP Lideri Özgür Özel'den Kayseri paylaşımı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) seçim sonrası yaşanan bazı gelişmelerin ardından değişim çağrısı yapan, Kayseri'deki bazı Meclis üyeleri partiden istifa etmişti. Bu isimler bugün Ankara'da, Meclis'te CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.

CHP Lideri Özgür Özel'den Kayseri paylaşımı

CHP Lideri Özel, partiden istifa eden isimlere yeniden parti rozeti taktı. Bu yönde Kayseri açıklaması da yapan Özel, "Baba evine, partimize dönen Kayseri'nin farklı ilçelerinde görev yapan Belediye Meclis üyelerimize TBMM'de rozetlerini taktık." dedi.

CHP Lideri Özgür Özel'den Kayseri paylaşımı

Diğer yandan Ziyarette CHP Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer ve eski Milletvekili Çetin Arık da yer aldı.

CHP Lideri Özgür Özel'den Kayseri paylaşımı

Arık, ziyaretle ilgili şu ifadeleri kullandı: CHP’den, bir süre önce değişim çağrısı ile birlikte bazı nedenlerden dolayı istifa etmek zorunda kalan Belediye Meclis üyelerimiz Halil Gültekin, Menduh Bektemir, Tufan Özkan, Fahri Karakuş ve Nevzat Türkoğlu Genel Başkanımız Özgür Özel’in çağrısıyla yeniden “baba ocağı” CHP’ye katıldı. Üyelerimize Genel Başkanımız Özgür Özel parti rozetini TBMM’de taktı. Büyük ailemizin iktidar yürüyüşünü hep birlikte başaracağız.

CHP Lideri Özgür Özel'den Kayseri paylaşımı

CHP Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer de konuyla ilgili açıklamasında, "Bugün Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i ziyaret ettik. Yaşanan süreç, oraya çıkan, çıkartılan keyfi tutumlar, sıkıntılar, karşılaştığımız adaletsizlikler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Aynı zamanda güzel bir ana da şahitlik ettik. CHP’den bir süre önce değişim çağrısı ile birlikte bazı nedenlerden dolayı istifa etmek zorunda kalan yol arkadaşlarımız; Halil Gültekin, Menduh Bektemir,  Tufan Özkan, Fahri Karakuş, Nevzat Türkoğlu yeniden yuvaya döndüler. Meclis Üyelerimize parti rozetlerini de Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel taktı. Dediğimiz gibi CHP bizim ailemiz. Cumhuriyet, demokrasi, hak, hukuk, adalet hep mücadelemiz. Bu nedenle her zaman partimizin her yerde her alanda iyi, güçlü ve halka ses olması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Partimizdeki yeni dönemin Kayserimize, ülkemize halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. 

CHP Lideri Özgür Özel'den Kayseri paylaşımı