25 yıldır o ilçede hasta tedavi eden doktor!

Kayseri'de 25 yıldır Bünyan ilçesinde vatandaşlara hizmet veren Doktora plaket verildi. İlçe protokolünün de katıldığı program Yenice Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

25 yıldır o ilçede hasta tedavi eden doktor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde uzun yılardır görev yapan Dr İlyas Demirezen'e plaket verildi. Demirezen'in 25 yıldır vatandaşların sağlığı için ilçede mücadele verdiği ifade edildi. 

25 yıldır o ilçeden ayrılmayan ve hasta tedavi eden doktor!

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun da programa katıldı. Altun, "İlçemizde 25 yıldır hemşehrilerimize hizmet veren kıymetli hocamız Dr. İlyas Demirezen'e hemşehrilerimiz adına plaket takdim ettik" dedi.

25 yıldır o ilçeden ayrılmayan ve hasta tedavi eden doktor!

ZOR ŞARTLARDA VE HER KOŞULDA ÇALIŞIYORLAR
İlçe Kaymakamı Turgut Gülen ile birlikte Yenice Sosyal Tesislerinde Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimi Nuri Çakır, Başhekim Yardımcısı Deniz Güney ve hastanede görev yapan sağlık personeliyle bir araya geldiklerini dile getiren Altun, şu ifadeleri kullandı: Kaymakamımız Turgut Gülen ile birlikte Yenice Sosyal Tesislerimizde Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimimiz Nuri Çakır, Başhekim Yardımcımız Deniz Güney ve hastanemizde görev yapan birbirinden değerli hocalarımızla bir araya geldik. Kendileriyle hasbihalimiz sonrası ilçemizde 25 yıldır hemşehrilerimize hizmet veren kıymetli hocamız Dr. İlyas Demirezen'e hemşehrilerimiz adına plaket takdim ettik. 
İlyas Demirezen hocamıza ve onun nezdinde zor şartlarda ve her koşulda, gecesini gündüzüne katarak bizlerin hayatı için varını yoğunu ortaya koyan tüm doktorlarımıza teşekkür ediyor, başarı ve kolaylıklar diliyorum.

25 yıldır o ilçeden ayrılmayan ve hasta tedavi eden doktor!

25 yıldır o ilçeden ayrılmayan ve hasta tedavi eden doktor!25 yıldır o ilçeden ayrılmayan ve hasta tedavi eden doktor!