'Mücadeleye devam'

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu bu akşam 21.45'de Konya'da Letonya ile karşı karşıya gelecek olan Türkiye A Milli Futbol Takımına başarı diledi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

'Mücadeleye devam'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu bu akşam 21.45'de Konya'da Letonya ile karşı karşıya gelecek olan Türkiye A Milli Tutbol Takımına başarı diledi.'Mücadeleye devam'Türkiye A Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonası Elemeleri D grubunda bugün saat 21.45'de Konya'da Letonya ile karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT1'den naklen yayınlanacak.

Türkiye A Milli Futbol Takımının sahaya; Uğurcan, Zeki, Samet, Abdülkerim, Ferdi, İsmail, Salih, Yunus, Hakan, Kerem ve Barış Alper 11'i ile çıkması bekleniyor.

Mücadelede sakatlıkları bulunan; Cengiz Ünder, Mert Günok, Arda Güler, Çağlar Söyüncü, Enes Ünal ve Ozan Kabak'ın forma giymesi beklenmiyor.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada: "Mücadeleye devam, A Milli Takımımıza, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçında Letonya ile karşılaşmasında başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.'Mücadeleye devam'