2014 yılında şehit düştü, daha 23 yaşındaydı!

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, şehit polis memuru ailelerine ziyaretleri sürüyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

2014 yılında şehit düştü, daha 23 yaşındaydı!

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, 2014 yılında trafik kazasında şehit düşen Polis Memuru Resul Erdal Aydemir'in ailesini ziyaret etti.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nden ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Aydın, İl Emniyet Müdür Yardımcılarımız ve personelimiz ile birlikte şehidimiz Polis Memuru Resul Erdal Aydemir’in kıymetli ailesini ziyaret etti. Teşkilatımız olarak şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler dileriz."

Müdür Aydın'dan şehit ailesine ziyaret

Şehit Polis Memuru Resul Erdal Aydemir

1991 Kahramanmaraş doğumlu olan Polis Memuru Resul Erdal Aydemir, polislik mesleğine başladığının daha 20. ayında 23 yaşında şehit olmuştur. 10 Mart 2014 tarihinde Muş ve Bingöl illerine takviye kuvvet olarak gitmek üzere yola çıkan çevik kuvvet otobüsünün Kırşehir'in Kaman İlçesi'nde devrildiği kazada meslektaşları Polis Memuru Ömer Aktaş ve Polis Memuru Abdullah Kılıç ile birlikte şehit düştü.

Müdür Aydın'dan şehit ailesine ziyaret