13 zehir taciri daha parmaklıklar ardında!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu 13 zehir taciri daha tutuklanarak ceza evine gönderildi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

13 zehir taciri daha parmaklıklar ardında!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü geçtiğimiz hafta zehir tacirlerine yönelik 22 operasyon gerçekleştirdi.

27 Mayıs-2 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen 22 operasyon kapsamında 43 şahıs hakkında gerekli işlem yapılırken 13 şahıs adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; operasyonlarda toplamda 2 kg 168,08 gram narkotik madde, uyuşturucu ve uyarıcı hapların yanı sıra 2 adet tabanca, 1 adet tüfek, 16 adet fişek ve işlenen suçta elde edilen 3 bin TL’nin ele geçirildiği ifade edilerek, ‘İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir.’ denildi.