Kayseri'de 27 faili meçhul aydınlatıldı!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta 27 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlatarak, çalınan 2 milyon 295 bin TL değerinde malzeme sahiplerine teslim edildi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'de 27 faili meçhul aydınlatıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü/Amirliği ekiplerinin 27 Mayıs-2 Haziran 2024 tarihleri arasında yaptığı çalışmalar kapsamında 27 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nün konuyla ilgili açıklamasında söz konusu hafta içerisinde yapılan çalışmalar kapsamında; 6 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız tüfek, 6 adet kurusıkı tabanca, 5 adet kapsam dışı bıçak ve 260 fişek ele geçirildiği ifade edildi. 

Aydınlatılan 27 faili meçhul hırsızlık olayı ile ilgili olarak da 27 şüphelinin yakalandığı, 7 şüphelinin adli makamlarca tutuklandığı belirtilirken; şüphelilerin çaldığı 2 milyon 295 bin TL değerindeki malzemelerin tam ve eksiksiz olarak sahiplerine teslim edildiği vurgulandı. 
Aynı tarihler arasında kumar oynatan bir işyeri ile ilgili 1 şahsa adli işlem yapılırken 3 kişiye de toplamda 19 bin 275 TL idari para cezası uygulandı. 

Aranan 193 kişi yakalandı

Emniyet müdürlüğü ekipleri toplam 179 yıl 2 ay 5 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 193 kişiyi yakalarken; şahıslardan 66’ısı adli makamlarca tutuklandı.