Ziyaretin konusu ORAKAF'23

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, KTB Başkanı Recep Bağlamış'ı ziyaret etti Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Ziyaretin konusu ORAKAF'23

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Rektör Altun ve KTB Başkanı Bağlamış, 25-26 Aralık tarihlerinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORAKAF'23 hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde düzenlenecek olan ORAKAF'23, Erciyes Üniversitesi evinde 19 üniversitenin işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Fuar, toplantılar iş dünyasıyla tanışma, meslekler hakkında bilgi sahibi olma, staj ve iş fırsatlarıyla ilgili görüşmeler yapma imkanı sunacak. Etkinlik, kariyer gelişimlerine önemli katkı sağlayacak bir platform oluşturmayı hedefliyor. ORAKAF'23, 25-26 Aralık tarihlerinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.