Ziya Gökalp Mahallesi Muhtarı'ndan kadınlara büyük jest!

Ziya Gökalp Mahallesi Muhtarı Nurcan Göktaş, farklı bir etkinliğe imza atarak, mahallede yaşayan kadınlara büyük bir jest yaptı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Ziya Gökalp Mahallesi Muhtarı'ndan kadınlara büyük jest!

Ziya Gökalp Mahallesi Muhtarı Nurcan Göktaş, mahalle sakinlerinin talep ve istekleriyle yakından ilgilenmeye devam ediyor. Göktaş bu kez de farklı bir etkinliğe imza atarak mahalledeki kadınlara büyük bir jest yaptı.

Ziya Gökalp Mahallesi Muhtarı'ndan kadınlara büyük jest!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini alan Muhtar Göktaş,  bu güne kadar Erciyes Kayak Merkezi’ni yakından görme imkânı olmayan 60 mahalle sakini kadını Erciyes’e götürerek, keyifli bir gün geçirmelerini sağladı.

Erciyes’i İlk Defa Gördüler

Ziya Gökalp Mahalle Muhtarı Nurcan Göktaş, Büyükşehir Belediyesi’nden gelen ücretsiz otobüs ile Erciyes’e ulaştıklarını söyleyerek, “60 kişilik program düzenlendi. Belediye’den gelen ücretsiz otobüsle Erciyes’e ulaştık. Kadınlarımız gondol tecrübesi yaşayarak, zirveyi gördüler. 60 kişilik kadın arasında Erciyes’i hiç görmemiş kadınlarımız ve çocuklarımız vardı. Başka şehirden gelin gelmiş, eşi vefat etmiş, Erciyes’e hiç çıkma şansı olmamış 20 kişi Erciyes’i ilk defa gördüler” diye konuştu.
Hem muhteşem Erciyes manzarasını izlediklerini hem de hatıra fotoğraf çektirdiklerini söyleyen Göktaş, “Belediyemizin sucuk ekmek ikramı oldu, yaklaşık 2 saat kızakla kayak yapan kadınlarımız eğlenceli vakit geçirdiler. Sonra yine ücretsiz otobüs ile tekrar evlerine dönüş yaptılar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziya Gökalp Mahallesi Muhtarı'ndan kadınlara büyük jest!