Zirvenin şampiyonları belli oldu

112 kilometrelik 41 kayak pisti ve 19 mekanik tesisi ile dünyanın sayılı kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi, Snowboard Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Zirvenin şampiyonları belli oldu

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi Snowboard Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı.

Zirvenin şampiyonları belli oldu

Dağcılık ve kış sporları alanında 112 kilometrelik 41 kayak pisti ve 19 mekanik tesisi ile dünyanın sayılı kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi, gerek uluslararası organizasyonların gerekse ülkemizdeki kış organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Zirvenin şampiyonları belli oldu

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Snowboard Türkiye Şampiyonası 16 ilden 166 sporcunun katılımı ile Erciyes’te gerçekleştirildi.

Zirvenin şampiyonları belli oldu

Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı’da düzenlenen yarışlar sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Müsabakalar sonunda derece elde eden sporculara düzenlenen tören ile ödülleri Federasyonu Başkanı Ali Oto, Kayseri Erciyes A.Ş. Gen. Müdürü Zafer Akşehirlioglu Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Söğüt tarafından takdim edildi.