Zafer Partisi: Provokasyon var! Milletvekili Baki Ersoy'un başlattığı oyun...

Zafer Partisi İl Başkanı Serap Altuntaş, hafta sonu Kayserispor-Fenerbahçe maçında Genel Başkanlarına yönelik bir provokasyon gerçekleştirildiğini belirterek, MHP'yi suçladı. Altuntaş:, 'Milletvekili Baki Ersoy'un başlatıp, MHP Melikgazi teşkilat üyelerinin devamını getirdiği oyun' ifadelerini kullandı. Olaylarla ilgili videoda paylaşan Altuntaş, ayrıca konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını da söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Zafer Partisi: Provokasyon var! Milletvekili Baki Ersoy'un başlattığı oyun...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Zafer Partisi İl Başkanı Serap Alyuntaş, hafta sonu Kayserispor-Fenerbahçe maçında Genel Başkanlarına yönelik bir provokasyon gerçekleştirildiğini belirterek, MHP’yi suçladı. Altuntaş, “Kayseri halkına sesleniyorum: görevi bu vatanın ve milletin birliği, dirliği, gelişmesi ve kalkınması, tüm vatandaşların eşit, özgür ve huzur içinde yaşaması için çalışmak olan milletvekilleri ve siyasi parti mensuplarının böyle ahlaksız bir oyun içinde olmalarının takdirini sizlere bırakıyorum” dedi.
Zafer Partisi: Provokasyon var! Milletvekili Baki Ersoy'un başlattığı oyun...
Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 
Öncelikle ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketi nedeniyle milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyorum.  Millet olarak derin bir üzüntü içerisindeyiz. Zafer partisi kayseri teşkilatı olarak bütün siyasi kişiliğimizden sıyrılarak elimizden geleni yapmak için canla başla çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz.  Deprem felaketinin yaşandığı andan itibaren bizzat sahalarda yer aldık, burada yaşananlar ve sonuçlar ile ilgili olarak söyleyecek çok sözümüz var ancak zamanını bekliyoruz.  Bu acılarımızın içinde farklı bir konu ile gündemi işgal etmek istemezdik ancak gerek genel başkanımıza yapılan çirkin ithamlar, gerekse kayseri halkı ve Kayserispor taraftarlarına yapılan haksızlık nedeniyle bu açıklamayı yapmak zorunlu olmuştur.
Hepimizce malum olduğu üzere statlarda yapılan hükümet istifa tezahüratlarından korkan bazı kesimlerin isteği doğrultusunda Kayserispor – Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarlarının alınması yasaklanmıştır. Yapılan bu hukuksuzluk ve çiftestandara karşılık gen. Başkanımız Ümit Özdağ da maça gelip izleyeceğini belirterek bu hususa karşı çıktığını beyan etmişti. Genel başkanımızın bu beyanı üzerine MHP Kayseri milletvekili olan Baki Ersoy bir twit atarak  “aradığınız provakasyon ortamı kayserimizde sizin adınıza üzülerek söylüyorum ki olmaz ” demiştir. Ardından ise MHP Kayseri teşkilatına mensup bazı kişilerce benzer açıklamalar yapılmış ve bu açıklamalara tarafımızca cevaplar verilmiştir.
04.03.2023 tarihinde genel başkanımız oldukça kalabalık bir heyet ile ilimize gelmiş, sevgi gösterileriyle karşılanmıştır. Maç saatinden önce stadyuma giriş yaparak yerini almıştır ki yanında ben de bulundum. Maçı birlikte izledik, ilk yarı bitince pek çok izleyici gibi genel başkanımız da lavaboya gitmek için yerinden kalkıp içeri kısma geçti. Genel başkanımız resmi koruma ekibi ve diğer vatandaşlar ile geçip giderken kendisinden önce kapıda yerini alan MHP Melikgazi ilçe teşkilatı üyesi Enes Harun genel başkanımız yanından geçip gittikten sonra! Arkasından bağırarak  “burası kayseri, buradan çıkış yok, hareketin lideri devlet bahçeli ” gibi bağırmış ve daha arkada bulunan yine Melikgazi MHP üyesi Kemal Yıldız da kendisine katılmıştır.  Bir de görüntüyü çeken ve “ bura kayseri hocam  ” diyen biri vardır.  Dikkat ederseniz genel başkanımıza hocam diye hitap etmesinden bile,  bilinçaltlarında genel başkanımıza olan saygı ortaya çıkmaktadır.  Ardından güvenlik görevlileri bu şahısları alıp stadyumdan uzaklaştırmıştır. İlimiz milletvekili Baki Ersoy’un başlatıp, MHP Melikgazi teşkilat üyelerinin devamını getirdiği oyun böyledir. Genel başkanımız Ümit Özdağ’ın;  yapılmaya çalışılan haksızlık, çifte standart ve antidemokratik uygulamaya yönelik olarak taraftar halktır anlayışıyla ortaya koyduğu, sadece Fenerbahçe spor kulübü ve taraftarları için değil tüm spor kulüpleri ve taraftarlarının hakkını savunmak adına, centilmence ve medenice gelip maçı izlemesinin birilerine neden ve nasıl dert olduğunu kamuoyunun bilgisine sunuyorum. Bu maç esnasında ne kayseri halkı ve ne de Kayserispor taraftarları genel başkanımıza tepki göstermemiştir aksine sevgi gösterileri yapılmıştır. Genel başkanımıza yönelik  “tuvalete kaçtı, stadyumu terk etmek zorunda kaldı ” gibi gerçek dışı söylemler, küçük şahsi hesaplar peşinde koşan birkaç kişinin uydurmasından başka bir şey değildir! Bu yalan iddialar kendilerine bir şey kazandırmamıştır. Ancak yaptıkları oyuna kayseri halkını ve Kayserispor taraftarını da karıştırmış olmaları halk nazarında büyük tepkiye yol açmıştır. Bizler kayseri insanına ve taraftarına yapılan bu haksızlığın da karşısındayız, sayın genel başkanımız da kayseri ye gelmekten her zaman için büyük memnuniyet duymaktadır. Benim aracılığım ile sizlere sevgisini ve selamlarını iletmemi istemiştir.
Genel başkanımızı provokasyon ortamı aramakla itham edenlere şunu söylemek isterim: kişi kendinden bilir işi !  
Son olarak ise değerli basınımız aracılığı ile kayseri halkına sesleniyorum: görevi bu vatanın ve milletin birliği, dirliği, gelişmesi ve kalkınması, tüm vatandaşların eşit, özgür ve huzur içinde yaşaması için çalışmak olan milletvekilleri ve siyasi parti mensuplarının böyle ahlaksız bir oyun içinde olmalarının takdirini sizlere bırakıyorum.  
Zafer Partisi: Provokasyon var! Milletvekili Baki Ersoy'un başlattığı oyun...