Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın görüşmesi başladı. Görüşme sonrası açıklama yapan Özdağ, seçimin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Zafer Partisi'nin de içerisinde yer aldığı ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimlerinde Kayseri'de 81 bin 125 oy almıştı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ülke genelinde olduğu gibi Kayseri'de de merakla beklenen konu cevabını buldu. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi.  Zafer Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşme sonrası Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin geleceği açısından her bir genel partiye sorumluluklar düşüyor. Biz de bu çerçevede güzel bir görüşme gerçekleştirdik." dedi. Özdağ da konuşmasında Suriyelilerle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı ve vatandaşlara seslendi. 

NUMAN KURTULMUŞ'UN İFADELERİNDE SIĞINMACILARI GÖNDERME GİDİ BİR POLİTİKA YER ALMADI
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ da Kılıöçdaroğlu'na teşekkür ederek, "Yılda 11 milyar dolar sığınmacılara harcayarak Türk halkının fakirleşmesini engelleyemeyiz. 14 Mayıs seçimlerine giderken Zafer Partisi olarak sığınmacıların vatanlarına geri gönderilmesi için seçmene bir çağrıda bulunduk.İkinci tur için Numan Kurtulmuş gelip bizden destek istedi. Ancak Kurtulmuş'un ifadelerinde sığınmacıların vatanlarına dönmesi için bir polita yer almadı. Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir fikir birliğine vardık. Zafer Partisi olarak Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz"
"Sokaklarımızı tekrar güvenli hale getirecek bir model üzerinde fikir birliğine vardık" diyen Özdağ,  "Bundan dolayı da Zafer Partisi olarak Sayın Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı verdik" dedi.

KIZINIZ, OĞLUNUZ SOKAĞA RAHATÇA ÇIKSIN İSTİYORSANIZ, TÜRKİYE GÖÇMENİSTAN OLMASIN DİYORSANIZ, 13 MİLYON SURİYELİ'Yİ VATANLARINA GÖNDERECEK POLİTİKACILARA YANİ SAYIN KILIÇDAROĞLU'NA OY VERİN
Özdağ, konuşmasında vatandaşlara da seslendi. Özdağ, "Bütün seçmenlere çağrım, değerli yurttaşlar annelerinizden, babalarınızdan aldığınzı Türkiye'yi çocuklarınıza  devretmek istiyorsanız, Türkiye'nin, Türkiye olarka kalmasını istiyorsanız, göçmenistan olmasını istemiyorsanız. Kızınınz sokağa çıktığı zaman endişelenmek istemiyorsanız, akşam saat 21:30'da oğlunuzu köşedeki bakkala yollerken güven içinde yollamak istiyorsanız 28 Mayıs'ta yapılacak seçimde 13 milyon sığınmacıyı vatanına yolayacak politikacılara yani Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verin.  Bu ülkemizin göçmenistan olmamasının tek yolu bu" diye konuştu.