Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan Ak Parti Kayseri Milletvekiline eleştiri...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan, 28. Dönem Ak Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'a eleştiri... Detaylar Ümit Özdağ ile ilgili Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan Ak Parti Kayseri Milletvekiline eleştiri...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoda Kayseri 28. Dönem Milletvekili Hulusi Akar'ı söylemlerinden dolayı eleştirdi:

"Hulusi Akar bakın ne diyor? 'Suriyeli kardeşlerimizi zora sokacak herhangi bir durum veya karar almamız asla söz konusu değil. Rahat, müsterih olsunlar.' Yani dondum kaldım. Hulusi Akar Türk Savunma bakanı mı? Sorumluluğu Türkiye'yi korumak mı? Yoksa Suriye Savunma Bakanı mı? Yani Harp Okulundan mı yetişti? Türk Harp Okulundan mı yetişti? Böyle zihniyetler Türk Harp Okulundan ne zaman çıktı? Ne zaman aramıza karıştı? Nasıl Genelkurmay Başkanlığına yükseldi? Nasıl bu ordunun üniformasını taşır? Benim babam da bu okuldan mezun. Aynı Harp Okulundan mezun. Çok Subay tanıdığım var. Ama böylesini görmedim. Böyle bir kafayı görmedim." şeklinde açıklamalarda bulundu.