Yüzler gülüyor! Müdür'den samimi sohbet

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse, öğrencilere hayatta karşılaştıkları zorluklarla nasıl başa çıkabilecekleri konularında değerli bilgiler aktardı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Yüzler gülüyor! Müdür'den samimi sohbet

Kayseri İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Sami Yangın Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle keyifli bir buluşmaya imza attı. Karaköse'nin öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbet, öz hikayenin temel unsurları ve yaşama yön veren deneyimlere odaklandı.

Yüzler gülüyor! Müdür'den samimi sohbet

Görüşme, samimi bir atmosferde gerçekleşerek renkli anlara sahne oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse, öğrencilere, hayatta karşılaştıkları zorluklarla nasıl başa çıkabileceklerini ve bu deneyimlerin onları nasıl güçlendirebileceği konularında değerli bilgiler aktardı.
Toplantı, öğrencilerin sorularını içeren interaktif bir formatta gerçekleşerek öğrenci-öğretmen etkileşimini güçlendirdi. İl Millî Eğitim Müdürü Karaköse'nin motivasyon dolu konuşmasıyla buluşma, öğrencilerin özgüvenlerini artırıcı bir etki bıraktı.
Sami Yangın Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, bu değerli buluşmanın ardından günlük eğitimlerine devam ettiler.

Yüzler gülüyor! Müdür'den samimi sohbet