Yüzde 20 + 30 toplam yüzde 50 indirimdi!

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, su birim fiyatlarında önce yüzde 20 , sonra da yüzde 30 indirim müjdesi vermişti. Ancak, vatandaşlar son su faturalarında fiyatlarda herhangi bir değişiklik olmadığını fark etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Yüzde 20 + 30 toplam yüzde 50 indirimdi!

Kayseri’de elektrik faturalarını geçen su faturaları ekonomik açıdan zor günler geçiren vatandaşları da zorlamış ve seçim çalışmaları için sahaya inen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a vatandaşlar dert yanmıştı.

Yüzde 20 + 30 toplam yüzde 50 indirimdi!

Vatandaşların şikâyetlerini duyarsız kalmayan Başkan Büyükkılıç, su birim fiyatlarında önce yüzde 20 indirim kararı aldıklarını belirtmiş daha sonra ise müjde vererek yüzde 30 daha indirim yaptıklarını açıklamıştı.

Ancak Başkan Büyükkılıç'ın toplamda yüzde 50 indirim açıklamalarının ardından vatandaşlar, su faturalarındaki birim fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmadığını fark etti. Haber merkezimize ulaşan KASKİ'ye ait su faturasında, 1 Mart 2024 tarihindeki birim fiyatının 17.48 olduğu, ancak 3 Nisan 2024 tarihli faturada da bu birim fiyatının aynı kaldığı ve herhangi bir indirimin yapılmadığı belirlendi.

Yüzde 20 + 30 toplam yüzde 50 indirimdi!

Vatandaş, Başkan Büyükkılıç'ın indirim açıklamalarına rağmen su faturalarında herhangi bir değişiklik olmamasına tepki gösterdi. Konuyla ilgili olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden henüz bir açıklama yapılmadı. Su faturalarındaki indirimlerin uygulanması konusunda vatandaşlar bekleyişini sürdürüyor.