Yüzde 135 demişti yüzde 67,7 oldu

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken kapatılan Kayseri İl Özel İdaresi'nin eski Genel Sekreteri Mustafa Atsız'ın iddiası tutmadı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Yüzde 135 demişti yüzde 67,7 oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken kapatılan Kayseri İl Özel İdaresi’nin eski genel sekreteri Mustafa Atsız, geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yaparak servis ücretlerine sesiz sedasız zam yapıldığını öne sürmüştü. Atsız paylaşımında, “Sahipsiz Kayserimide sessiz sedasız gözlerden uzak okul ücretlerine yüzde 135 zam yapıldığını biliyor muydunuz? 835 TL’lik servis ücreti 2000 TL’ye çıktı. Vali-Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekilleri göreve! Kent iradesi şov yapma yeri değildir” ifadeleri kullanmıştı. 
Konuyla ilgili olarak Kayseri Olay Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay ise iddiaları yalanlayarak, zam talebinin ilerleyen günlerde ele alınacağını belirtmişti. 
Atsız’ın açıklamalarından yaklaşık 3 hafta sonra Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay bir açıklama yaparak yeni servis ücretlerini kamuoyu ile paylaştı. Yapılan zam ise Atsız’ın iddia ettiği gibi yüzde 135 olarak değil yüzde 67,7 olarak gerçekleşti.