Yücel: AVM için vatandaşın parkı elinden alınıyor...

İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Tuna Caddesiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'Sadece kişiye özel bir AVM'ye trafik akışını daha rahat sağlamak için hizmet ediyorsunuz. Bu bölgenin halkının parkı bölünüyor ve ellerinden alınıyor' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yücel: AVM için vatandaşın parkı elinden alınıyor...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Tuna Caddesi'nde  vatandaşa göre değil, şahsa göre hizmet edildiğini belirterek, "Konu Belediye Meclis gündemine gelmedi. Hangi belediye meclis kararıyla yaptınız?" diye sordu. 
YÜcel: AVM için vatandaşın parkı elinden alınıyor...
"VATANDAŞA GÖRE DEĞİL ŞAHSA GÖRE HİZMET EDİLİYOR!"
İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, “İYİ Parti olarak bizler yıllardır Kayseri merkezlerinde yapılan AVM lere itirazlarda bulunmuştuk. Kayseri Merkezinde bulunan İpek Saray, Kayseri Park, Kayseri Form ve diğer AVM şehir merkezindeki trafiği artırıyor demiştik. Bu söylediklerimiz kamuoyunda karşılık bulsa da Vakıflar Bölge Müdürlüğünde karşılık bulmadı ve Tuna AVM ihalesi yapıldı ve bu gün Tuna Caddesi üzerinde bu AVM hayata geçti ve aynen bahsettiğimiz gibi trafik yoğunluğu da artmaya başladı daha da artacaktır. Fakat vatandaşa göre değil şahsa göre hizmet ediliyor.” dedi.
YÜcel: AVM için vatandaşın parkı elinden alınıyor...
"HANGİ BELEDİYE MECLİS KARARIYLA YAPTINIZ"
Yücel, “Bir AVM’nin trafik akışı sağlanması için artık vatandaşın parkı da ellerinden alınıyor. Nerede bu bölgenin halkı parkının yürüme alanına dönüştürülüyor ve araç kullanımına açılıyor. Bu bölge halkının yapacağı itirazlarla bu planlar iptal edilir. Ben İYİ Parti Grup Başkan Vekili olarak sesleniyorum. Bizim belediyelerimizden ne Kocasinan ne Büyükşehirden bu park ile ilgili önümüze herhangi bir plan tadilatı plan değişikliği gelmedi. Yani kişiye özel bir hizmet yapılıyor ve bu yapılan hizmet, bir sabah kalktığınızda görüyorsunuz ki zorunlu olarak uygulamaya geçilmiş. Kime sordunuz hangi bölge halkına sordunuz hangi belediye meclis üyelerine sordunuz? Sadece kişiye özel bir AVM’ye trafik akışını daha rahat sağlamak için hizmet ediyorsunuz. Bu bölgenin halkının parkı bölünüyor ve ellerinden alınıyor. Birçok vatandaşın yolda kalan yerdeki evini yıkıyorsunuz veya istimlakcı diyorsunuz veya gecekondu diyor kaldırıyorsunuz ama zengine gelince AVM’yi yaptırıyorsunuz parkı bölerek yollarını açıyorsunuz vatandaşında parkını elinden alıyorsunuz. Hangi belediye meclis kararıyla yaptınız bunu sayın başkan.” ifadelerini kullandı.