YSK onayladı, Akkışla'da mazbata sevinci

YSK, Akkışla ilçesindeki seçim sonuçlarını onayladı ve CHP adayı Mustafa Dursun'un başkanlığını tescilledi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

YSK onayladı, Akkışla'da mazbata sevinci

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Akkışla ilçesi için verdiği seçim kararının ardından, CHP adayı Mustafa Dursun'un seçimi kazandığı resmen onaylandı. YSK, AK Parti'nin itirazını reddederek Mustafa Dursun'un başkanlığını tescillemiş oldu. Bu kararın ardından, Akkışla Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Mustafa Dursun, mazbatasını aldı.

YSK onayladı, Akkışla'da mazbata sevinci

Mazbata törenine Kayseri CHP Milletvekili Aşkın Genç de katılarak destek verdi. Genç, törende yaptığı açıklamada, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, partililer ve vatandaşlarla birlikte coşkuyla mazbata törenini ve halk bayramlaşmasını gerçekleştirdiklerini belirtti.

YSK onayladı, Akkışla'da mazbata sevinci

Genç, şunları söyledi: 'Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dursun'u tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Akkışla'yı halkçı belediyecilikle tanıştırarak, belediyenin kaynaklarını vatandaşlarımıza hizmet için kullanacağına inancımız tam. Yolu açık olsun" dedi.