YRP Melikgazi Adayı Taylan: Türkiye'nin 3. büyük partisi…

Yeniden Refah Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı Ahmet Taylan, halkın kendilerine yoğun bir ilgi gösterdiğini belirterek, Türkiye'nin 5. Büyük partisi olduklarını ve kısa zamanda 3 parti olacaklarını söyledi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
YRP Melikgazi Adayı Taylan: Türkiye'nin 3. büyük partisi…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı Ahmet Taylan ve beraberindekiler Olay ailesini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Halkın kendilerine teveccüh gösterdiğini ve çok güzel dönüşler aldıklarını ifade eden Taylan, “Dönüşler güzel oldukça bize uyku artık haram oldu. Halktan çok güzel dönüşler var. Sizi istiyoruz artık gitsinler’ diyorlar’. Biz gün geçtikçe mutlu oluyoruz. Çünkü halkımızın teveccühü yüksek.  Şu anda Türkiye'nin 5. büyük partisiyiz. Üye kayıtlarımız çok hızlı devam ediyor. Sanırım ki on beş güne kadar 3. büyük parti olacağız.  Çok umutluyuz, çok heyecanlıyız.”

Boş vaat değil, yapılabilir proje

Projeleri hakkında da bilgiler veren Taylan, boş vaat vermediklerini yapılabilir projelerle halkın karşısına çıktıklarını ifade eden Taylan açıklamalarını şöyle sürdürdü: “ Şimdi biz Erbakan Hoca'nın buradaki temsilcileriyiz.  Şu anda Genel Başkanımız Fatih Erbakan. Biz projelerimizle geliyoruz. Yani şu aday bu adayla işimiz yok. Bizim Kayseri'de şu anda 38 tane yapılabilir projemiz var. Boş vaat değil. Bunların birçoğu üretim, tarım, istihdam özellikle gençlere yönelik projelerimiz var. Bizim partimiz gençleri aşırı önem veriyor. Genel başkanımızın söylediği şu. Gençleri kaybedersek yüz yılımız kaybolur. Ondan dolayı gençlerimize yönelik çok güzel projelerimiz var. Refah Kreşlerimiz var.  Refah masaları oluşacak. Şu anki beyaz masalar yani refah masası olacak.  Trafik sorunumuz var. Trafik sorunu çözmek için belirlediğimiz 8 tane kavşak var.”